PÓTOLHATATLAN ÉRTÉK VAGY A GYEREKEID SZÁMÁRA!
EZT SOHA NE FELEDD!

2015. február 13., péntek

Cumiszakirodalom kommentár nélkül 1. / Feldmár


Feldmár András

MOST VAGY SOHA!


"Amikor a fiam pici volt, szopta a hüvelykujját, és ez valami miatt zavarta a feleségemet. Megkérdezte tőlem mit tudnánk csinálni Marcival, hogy ne szopja az ujját. Mondtam neki, hogy én nem akarok semmit se csinálni, mert sok emberrel találkoztam már, de olyannal, aki harmincévesen is szopta a hüvelykujját, még nem. Gondolom, mire annyi idős lesz, ő is biztosan abbahagyja majd magától is. A feleségem ettől nem nyugodott meg, és elment a gyerekorvoshoz.
Szerencsére az orvos azt mondta neki, hogy minden alkalommal, amikor szól a gyereknek, hogy hagyja abba az ujjszopást, akkor legalább egy hónapot hozzá kell adni ahhoz az időponthoz, amikor magától is abbahagyta volna. Azért is tovább fogja szopni, mert az anyja megemlítette, hogy hagyja abba. Neki elhitte a feleségem, hogy ez igaz lehet, és persze, a fiam ma nem szopja a hüvelykujját. Viccesen hangzik, de szerintem ez nagyon komoly dolog."


Az idézet a könyv 66. oldalán található.

Szerinted is jó megoldás, ha türelmesen kivárjuk, amíg a gyerek magától hagyja el a cumit? Írd meg, hogy egyet értesz-e Felmárral!

Ha tetszett a cikk iratkozz fel a hírlevélre FENT, illetve like-old a MAMASuli facebook oldalát!
Hamarosan további cumiszakirodalommal jelentkezem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése